Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge s ove web stranice (vidatv.hr). Korištenjem bilo kojeg dijela vidatv.hr te svih njezinih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja vidatv.hr te prihvaćaju koristiti sadržaj vidatv.hr isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Dokumenti, podaci, videozapisi, tekstovi i informacije objavljeni na ovoj web stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka imatelja prava vidatv.hr ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu ovoj ili bilo kojoj trećoj strani.
Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja imatelja prava vidatv.hr i drugih vlasnika autorskih prava.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice koje je podložno i zaštićeno autorskim pravima, bez dozvole vlasnika, smatra se kršenjem autorskih prava imatelja prava vidatv.hr i podložno je tužbi.

Nastojimo osigurati vjerodostojnost i ažurnost podataka sadržanih na ovoj web stranici, ali ne preuzimamo ikakvu odgovornost za eventualne pogreške i propuste u svezi korištenja podataka i sadržaja vidatv.hr kao niti eventualno nastalu štetu uslijed prethodno navedenih pogrešaka i propusta.
Korištenjem sadržaja vidatv.hr korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja vidatv.hr te prihvaća koristiti sadržaj vidatv.hr isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Nastojat ćemo ovu web stranicu zaštiti od virusa i drugih malicioznih i štetnih softvera, ali ne jamčimo njihovu potpunu odsutnost. S tim u svezi, upućujemo korisnike vidatv.hr na poduzimanje potrebnih mjera zaštite kao što su npr. uporaba vlastitih antivirusnih programa.
Korištenje web stranice uključuje i davanje osobnih podataka korisnika, kao i prikupljanje podataka, kao što je vaša IP adresa, postavke jezika, vrstu preglednika, oznaku datuma i vremena, pružatelja internet usluga, operativni sustav. Ti podaci prikupljaju se u svrhu poboljšanja web stranice, zbog pružanja kvalitetnijih informacija o samom sadržaju na stranici, njenim uslugama i proizvodima. Prikupljene informacije spremaju se na log datoteke na vašem računalu.

Sve informacije koje se prikupe prilikom vaše posjete web stranicama koriste se isključivo za analizu trendova, vođenje stranice, prikupljanje demografskih podataka, te praćenje ponašanja posjetitelja na našim stranicama u svrhu poboljšanja usluga, proizvoda i sadržaja stranice. Korištenjem web stranice, njezinog sadržaja, usluga i proizvoda dajete vlastiti pristanak na prikupljanje gore navedenih podataka te se slažete s ovim Uvjetima korištenja.
Ova web stranica prikuplja Vaše podatke prilikom kreiranja korisničkog računa, koje uključuje Vaše ime i prezime, email, lozinku i profilnu sliku ako korisnik priloži profilnu sliku.

Ova web stranica koristi servis treće strane Google Analytics koji se koristi za praćenje posjetitelja na našoj web stranici. Pomoću tog servisa analizira se korištenje web stranice, te se prikupljaju podaci o posjećenosti, upotrebi određenih stranica, aplikacija, te se na temelju prikupljenih podataka rade izvješća kako bi se poboljšao rad same web stranice i kako bi se korisnicima omogućio lakše korištenje naše web stranice.

Korištenjem sadržaja vidatv.hr korisnik prihvaća da ova web stranica može koristiti Google Analytics, uslugu analize Interneta koju pruža Google Inc. (“Google”). Google Analytics koristi tzv. kolačiće (“cookies”), tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje omogućavaju analizu vašeg korištenja vidatv.hr. Servis Google-a, Google Analytics skraćuje vašu IP adresu u državama članicama Europske unije, te se ta IP adresa koristi isključivo u praćenju posjećenosti i navika na našoj web stranici. Informacije koje stvaraju kolačići o tome kako koristite ovu stranicu (uključujući vašu IP-adresu) šalju se na Google-ov poslužitelj u SAD-u i tamo pohranjuju. Google može koristiti ove informacije za evaluaciju vašeg korištenja Internetske stranice, stvaranje izvještaja o aktivnosti na stranici za operatera stranice i za pružanje drugih usluga povezanih s korištenjem stranice te Interneta. Google također može prenijeti te informacije trećim stranama, ako je to zakonski potrebno ili ako te treće strane obrađuju podatke prema ugovoru s društvom Google.

Ni pod kojim okolnostima Google neće povezati vašu IP-adresu s drugim Google-ovim podacima. Možete spriječiti instalaciju kolačića tako da podesite postavke softvera vašeg preglednika; međutim, moramo vas obavijestiti da, ako to napravite, nećete biti u mogućnosti u potpunosti koristiti sve funkcije ove internetske stranice. Korištenjem ove internetske stranice izjavljujete da se slažete s obradom podataka koje Google prikupi o vama, na gore opisan način i u gore navedene svrhe. Ukoliko želite onemogućiti spremanje kolačića od strane ovog servisa, zabranite ih na slijedećem linku: Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Zadržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i ne odgovaramo za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.